Перейти до основного вмісту

Дизайн та подробиці про Samsung Galaxy S8 та Galaxy S8 Plus

Незабаром відбудеться широкомасштабний анонс Samsung Galaxy S8, що очікується на барселонській виставці MWC 2017. Витоки про майбутній девайс з'являються все частіше, а постачальниками найдостовірніших відомостей є виробники аксесуарів. Нижче ми хочемо поділитися з вами рендерами нового смартфона від компанії Samsung .

Що вже відомо про Galaxy S8

Вже відомо, що Galaxy S8 та Galaxy S8 Plus вийде у скляно-металевому корпусі, з тонкими рамками. Заради такого форм-фактора, виробник видалив традиційну для серії Galaxy, головну кнопку. Дактилоскопічний датчик, ймовірно, розташується під екраном. блок зі спалахом встановили над модулем камери. Крім того, екран смартфона буде ще більш закруглений, порівняно із попередниками.

Фахівці створили якісний прес-рендер, використовуючи всю інформацію про дебютант. Дизайн смартфона в золотистому забарвленні цілком збігається із зображеннями виробників чохлів. Передбачається, що Samsung Galaxy S8 вийде ще в сріблястій, чорній та синій (Blue Coral) колірних версіях.

Є відомості, що через необхідність додаткових перевірок реліз флагмана Samsung може бути перенесений на 21 квітня. А працьовита команда iOK.UA вже робить чохли для Гелексі С8 . Чекаємо на анонс головного конкурента Apple iPhone 8.