Перейти до основного вмісту

Galaxy S7 Active - найзахищеніший та протиударний смартфон від Samsung

Компанія Samsung представила захищений апарат Samsung Galaxy S7 Active , який продаватиметься за контрактом з американським мобільним оператором AT&T.

Характеристики та особливості Galaxy S7 Active

Виробник випустив модифікацію Galaxy S7 (анонс відбувся в лютому на (MWC) з посиленим захистом. Специфікації пристрою подібні до стандартного флагману, оснащеного 5,1-дюймовою SuperAMOLED-панеллю з роздільною здатністю 2560х1440 пікселів, ОЗУ - 4 ГБ і ПЗ 12 Мп Dual Pixel і 5 Мп для селфі, чіпсет Qualcomm Snapdragon 820 (він же застосований і в Galaxy S7 для AT&T), ОС Android 6.0.1 Marshmallow.

Габаритні розміри: 148,8 мм x 75,0 мм x 9,9 мм, вага - 185 грам.

Максимальний захист пристрою Galaxy S7 Active відповідає стандарту пилозахисту - IP68 та військовому стандарту MIL-STD-810G. І води він не боїться. :) Більше того, апарат оснащений непробивним дисплеєм та небувалою для серії Galaxy S батареєю ємністю 4000 мАг.

Вартість Galaxy S7 Active

Ціну контрактного смартфона важко визначити. Імовірно, він буде коштувати як Samsung Galaxy S7 , що продається за контрактом.

Ми ж дивимося на кожен телефон і думаємо, як його можна захистити за допомогою аксесуарів. А ось тут глухий кут... Чи потрібний чохол для смартфона такого плану, сказати важко... Але, у нас вони з'являться незабаром. :)