Перейти до основного вмісту

Очікуваний дизайн Google Pixel 2 із вигнутим екраном

Цього року на нас чекає вихід флагмана Pixel 2 від компанії добра Google (хочемо нагадати, що має чохли для Google смартфонів і планшетів). Відомо, що прем'єру девайсу заплановано на другу половину року, проте інформація про нього з'явилася в мережі ще місяць тому. Очевидною є наявність у флагмана продуктивної апаратної начинки та прогресивних фотомодулів. А ось звістка про вигнутий екран стала повною несподіванкою.

Чого чекати від Google Pixel 2?

Багато китайських компаній методично виробляють апарати з такою конструкцією. Тепер цю концепцію впроваджує і пошуковий гігант, який нещодавно опублікував рендер Google Pixel 2. На знімках зображений девайс із вигнутим з боків дисплеєм, що зовні нагадує смартфони Xiaomi Mi MIX і Samsung Galaxy S8 . Крім того, на спинці апарата видно, популярний зараз подвійний фотомодуль.

Також є відомості, що друге видання Pixel-фону буде побудовано на 8-ми ядерному чіпсеті Snapdragon 835, обладнане ОЗУ – 6 Гб, оновленою ОС Android та водозахищеним корпусом. Дані нововведення стануть причиною збільшення вартості Google Pixel 2. Таким чином девайс стане на 50 доларів дорожчим за модель першого випуску. Дата анонсу, поки що, не відома.