Перейти до основного вмісту

У Європі ціни на iPhone 6s дорожчі на 30% ніж у США

Аналітики прогнозують iPhone 6s та iPhone 6s Plus небувалий успіх. На початку продажу число смартфонів може досягти 10 млн одиниць. Такий прогноз Apple зробила на основі результатів попередніх замовлень, які стартували 12 вересня. Вже в перші вихідні нові флагмани активно замовлялися по всіх країнах світу.

Ситуація із цінами наступна

У Patentlyapple з'ясували, що у Франції смартфон iPhone 6s коштує дорожче на 30% ніж у США, Великій Британії та інших державах, де вартість нових гаджетів дорівнює ціні минулорічних моделей. Фахівці вважають, що підвищення цін спричинено падінням курсу євро у Німеччині та Франції. Phone 6s з ПЗУ - 16 Гб, для німців та французів, коштує дорожче на 40 євро, ніж попередня модель. Трохи зросли ціни в Австралії та Канаді.

Жителям Великобританії за 16 гігабайтний iPhone 6s у перерахунку на долари. доведеться заплатити 832,73 доларів, що на 183,73 доларів перевищує вартість девайсу у США. Така різниця в ціні обумовлена різною системою оподаткування. В Америці ціна товару не включає податок із продажу.

Перша хвиля продажів iPhone 6s та iPhone 6s Plus стартує 25 вересня. А в попередній статті ми навели таблицю з цінами на iPhone 6S та iPhone 6S Plus у різних країнах світу.