Перейти до основного вмісту

Як ввести iPhone, iPad або iPod Touch в режим DFU з несправною кнопкою хоум або кнопкою включення пристрою?

Багатьом власникам техніки Apple доводилося робити jailbreak свого пристрою. Для цього ввести свій девайс в режим DFU. Все лихо полягає в тому, що для входу в ДФУ потрібні дві робочі кнопки на iPhone, iPad або iPod Touch: хоум і вкл/викл апарату. Не завжди ці дві кнопки працюють справно, внаслідок чого виникають складності при введенні пристрою в режим DFU і, як наслідок, складнощі з jailbreak.

Тому ми вирішили показати Вам альтернативний спосіб входу в режим DFU.

Нагадаємо, що ця інструкція підійде Вам тільки в тому випадку, якщо для останньої офіційної версії прошивки від Apple вже випущено jailbreak!

Приступимо до входу в режим DFU з несправною кнопкою хоум або кнопкою включення пристрою!

Крок 1.

Для зручності створіть нову папку на робочому столі. У папку помістіть прошивку, версію якої встановлено зараз на Вашому iPhone та останню версію RedSn0w.

Розпакуйте архів RedSn0w.

Крок 2

Запустіть RedSn0w.exe від імені адміністратора із папки redSn0w, яку ми розархівували раніше. Ви можете це зробити, натиснувши на неї кнопкою мишки і вибравши Запустити від імені адміністратора в контекстному меню.

Крок 3

Як тільки відкрилася програма RedSn0w, натисніть на кнопку Extras .

Крок 4

Виберіть Even More з меню Extras .

Крок 5.

Натисніть DFU IPSW з меню Even More .

Крок 6.

Вам запропонують вибрати версію програмного забезпечення, на яку можна відновити Ваш iPhone, iPad або iPod Touch без використання додаткових хаків (iReb, TinyUmbrella…). Натисніть OK.

Крок 7

Виберіть файл прошивки IPSW, яку Ви завантажили раніше, і натисніть Open .

Крок 8.

RedSn0w почне створювати DFU-прошивку.

Крок 9

Після завершення завершення прошивки натисніть OK .

Крок 10

Запустіть iTunes.

Підключіть Ваш пристрій до комп'ютера та вставте його зі списку пристроїв ліворуч. Зробіть резервну копію. Потім, натиснувши Shift, натисніть кнопку Відновити .

Крок 11.

Виберіть ENTER_DFU прошивку, яку м створювали на попередніх кроках і натисніть відкрити.

Крок 12

Після того, як iTunes закінчить відновлення програмного забезпечення на Вашому iPhone, iPad або iPod Touch, він буде вже в DFU-режимі. Екран залишиться чорним і Ви зможете зробити jailbreak прошивки, на версію якої Ви відновили Ваш пристрій.