Перейти до основного вмісту

Який iPhone 7 вибрати - матовий чи глянсовий чорний?

Apple поповнила палітру смартфонів нового покоління, iPhone 7 і 7 Plus новими кольорами, які називають "чорний матовий" та "чорний онікс". Дизайн "чорний онікс" із дзеркальним ефектом був отриманий завдяки багатоступінчастій обробці анодованого алюмінію з використанням унікальної технології. Старання Apple справдилися з лишком. Смартфони нового кольору моментально розкуповуються і стають джерелом постійного дефіциту.

Але, який чорний колір iPhone 7 вибрати?

Моделі інших кольорів викликають менший інтерес користувачів, тому що вже давно знаходяться у продажу. З виходом "чорного онікса" попит на айфони у золотистому корпусі та "рожеве золото" трохи впав. Лідерство за популярністю зараз тримають забарвлення iPhone 7 - "чорний матовий" та "чорний онікс".

Звичайно смартфон із глянсовою, схожою на скло, поверхнею виглядає дуже ефектно і сам проситься до рук. Однак на ньому залишаються відбитки пальців, а після нетривалого використання і подряпини. Звичайно, красивий, але непрактичний девайс можна одягнути в захисний чохол для iPhone 7 або використати захисну плівку. Тоді постає питання, який колір вибрати?

Оцініть порівняння матового та глянсового чорного корпусу

Таким чином, Apple створила модель "чорний онікс", з чудовим дизайном, яка вимагає захисту від появи відбитків пальців і подряпин. Якщо закрити цю красу захисним чохлом , то колір девайса вже не має істотного значення.

Тому, радимо вам, не витрачається на iPhone 7 "чорний онікс", а придбати звичайний чорний матовий. А потім вибрати для смартфона класний захисний аксесуар:

Цікаво, яку модель ви вибрали б?